Salut! Ai ajuns pe pagina de Internet a tinerilor crestini din Hateg, din Biserica Crestina Baptista „Betleem” si nu doar. Bine ai venit polar v650 routeen!

Iata cateva dintre valorile pe care le promovam:

Mediu crestin

Suntem constienti de faptul ca fiecare tanar are nevoie de dragoste, integritate morala si spirituala, relationare curata cu alti tineri fotocollage kostenlos downloaden deutsch. Pentru aceasta, mediul crestin adecvat, supravegheat de adulti cu experienta, este de un real folos pentru dezvoltarea individuala si relationala sanatoasa, in acord cu valorile biblice simple, practice si valoroase pentru o viata implinita brother hl 1430 driver for free.

Un Dumnezeu al relatiei vii

Nu promovam actiuni de ordin religios de dragul religiei, ci ne dorim ca fiecare tanar sa aiba ocazia sa inteleaga mesajul simplu si direct al Sfintelor Scripturi (Biblia), intr-un cadru care sa-i permita sa se raporteze la acestea in mod personal si liber herunterladen. Fiecare dintre noi avem nevoie de o relatie cu Dumnezeul viu, care a fost gata de sacrificiul suprem pentru a ierta pacatele omenirii in esenta insemnatatii si implicatiei acestora asupra fiintei umane si a vietii omului o download cam. Tinerii nu au nevoie de vorbe si idei, ci de o stare practica de implinire sufleteasca, intr-o viata a normalitatii si nu a extremismului religios, totusi abordata cu fermitate si coloana vertebrala instagram images in hd.

Implinire relationala

Consideram ca adevarata implinire a omului este legata de o abordare realista si reala a invataturilor Bibliei convert2mp3.net musik downloaden. Astfel, ca tanar, este o bucurie nu sa-ti bati joc de viata ta in vicii, ci sa fii curat, sa poti sa impartasesti experiente ale vietii tale cu alti tineri care sa stie sa te asculte si pentru care e important sa relationeze in acest fel epub. Noi cantam pentru ca avem ce spune prin cantare, ne rugam pentru ca credem intr-un Dumnezeu care asculta rugaciunile, invatam din Biblie pentru ca o consideram revelatie a lui Dumnezeu pentru noi, oamenii minecraft herunterladen android. Aceste valori practice, precum si multe altele, constituie baza practica a intalnirilor noastre.

Te poti implica in mai multe activitati, prin care sa pui in valoare principiile crestine biblice practice:

Intalniri de tineret saptamanale

In fiecare Vineri, incepand cu ora 18:00 herunterladen.

Grupe mici

Au ca scop cresterea spirituala, aprofundarea invataturii Scripturii, discutiile pe teme biblice practice, impartasirea de experiente si nevoi.

Scoala de Vara

Scoala de Vara este un proiect in care generatiile de tineri ale Bisericii noastre (si nu doar) s-au implicat in ultimii 10 ani, in fiecare vara.

Prin intermediul acestor actiuni organizate avem dorinta sa ii invatam pe cat mai multi copii si adolescenti despre Dumnezeu si sa-i ajutam sa invete lucruri noi in domenii practice: Calculatoare, Limba Engleaza, timp in care se organizeaza si multe activitati antrenante.

De remarcat sunt premiile, care se adreseaza celor mai bine pregatiti dintre participanti si ii ajuta pe acestia in timpul anului scolar.

AWANA

AWANA este un program saptamanal care se adreseaza copiilor de la gimnaziu. Este un program promovat de organizatia omonima cu care Biserica noastra colaboreaza in acest sens. Awana Hateg functioneaza de peste 10 ani si, fara intrerupere, de 4 ani.

O parte dintre tinerii care sunt in Hateg se implica in acest proiect.

Misiune in zona Olteniei

Misiunea se face pe timp de vara si este de tipul Scolii de Vara (vezi mai sus).

Iesiri si tabere