SARBATOAREA SPERANTEI – Cluj-Napoca – 21-22 octombrie 2017
hopecelebration.ro

Eşti tânăr, îţi place muzica şi ai dori să fii folositor lui Dumnezeu la Sărbătoarea Speranţei adobe reader herunterladen deutsch? Înscrie-te în Corul Hope For Generation (HFG). Ne aşteptăm că la acest eveniment să se unească într-un singur cor cel puţin 1000 de tineri din cât mai multe localităţi din ţară sau diaspora spiele kostenlos downloaden casino. Să facem împreună ca în Cluj să fie cunoscută gloria lui Dumnezeu prin muzica pe care o vom închina LUI. Te aşteptăm şi pe tine să răspunzi chemării lui Dumnezeu şi să fii o voce care contează în corul HFG mydrive-connect-software herunterladen.
Mai jos găseşti condiţiile de participare şi detalii pentru înscriere:

Cine poate să cânte în corul HFG?
– orice tânăr și adolescent cu vârsta peste 13 ani
– orice tânăr căruia îi place muzica, cântă sau a cântat într-un cor sau grup muzical şi a cărui competenţă este confirmată de liderul care îl însoţeşte pinterest photos.
– orice tânăr care înţelege şi îşi asumă responsabilitatea pregătirii personale (muzicală, spirituală).
– daca faci parte dintr-o biserică din Valea Hategului, e nevoie să ai acceptul păstorului bisericii de care aparți

Cum mă înscriu kaspersky erneut herunterladen?
– în primul rând trebuie să reţii că eşti aşteptat să te implici la cor împreună cu un grup (in acest caz, corul de tineri al Bisericii Baptiste Betleem din Hateg) herunterladen.
– ca să cânţi în corul HFG este nevoie să completezi un formular cu toate cerinţele necesare. (deocamdata formularul de mai jos, iar ulterior, dupa inceperea repetitiilor, se va face o inregistrare a grupului pe site-ul oficial al festivalului)
– ne rugăm pentru tine şi ne bucurăm că ai înţeles chemarea lui Dumnezeu să te implici în cor moorhuhnjagd kostenlos downloaden windows 7. Va fi o experienţă care merită efortul!

Informații utile:
– numarul minim de participanti pentru a participa ca si grup din zona Hategului: 20 de tineri
– repetitiile vor avea loc in fiecare miercuri seara, de la ora 18, la Biserica Betleem din Hateg, incepand cu data de 20.09.2017
– data limită pentru înscrieri: 19.09.2017

Poti descarca PARTITURI si DEMO-uri de la lincul urmator:
Descarcă PARTITURI si DEMO-uri

Revenim cu alte informatii in timp util monatskalender 2019 herunterladen.

Contact: Dan Ivanc – 0741186143 – dan.ivanc@gmail.com